X
X
Mai multe ştiri online:

Cristina Bujin, cu gândul la JO de la Tokyo. „Este visul meu să fiu acolo!”

Ştire online publicată Miercuri, 16 Septembrie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Cristina Bujin se pregăteşte în continuare pentru a merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în vara anului următor. Calificarea la JO este un obiectiv foarte important pentru constănţeancă.

Atleta de la malul mării a mai participat la edițiile din 2012, de la Londra, și din 2016, de la Rio de Janeiro, astfel că este obișnuită cu evenimentele importante.

„Avem concursuri de calificare la JO de la Tokyo, trebuie să ne facem baremul și ne putem califica. Chiar mă bucur că s-au anulat Jocurile Olimpice, pentru că avem mai mult timp să ne pregătim. Este visul meu. Ar fi a treia participare, după ce am mers la Rio și la Londra. Pentru asta mă antrenez. Este competiția supremă și, atunci când ajungi acolo, simți că nu te-ai antrenat degeaba.

Calificarea la o ediție a Jocurilor Olimpice reprezintă cea mai mare realizare a unui sportiv”, a spus Cristina Bujin.

În vârstă de 32 de ani, Cristina Bujin nu are de gând să se retragă din activitatea pe care o practică cu atât de multă plăcere. Cu un zâmbet plin de optimism, sportiva crede că poate participa la concursuri importante atât timp cât îi va permite corpul.

„Nici nu vreau să mă gândesc la o eventuală retragere. Fac acest lucru de o viață și nu îmi vine să mă las. Nu îmi stă mintea la acest lucru. Îmi place foarte mult atmosfera de pe stadioane.

În România, lumea nu prea vine la competiții, dar în străinătate este altceva. Oamenii sunt devotați, te încurajează, aplaudă, scandează și te simți cu adevărat sportiv”, a precizat Cristina Bujin, care îi îndeamnă pe toți părinții să își aducă copiii la atletism. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31442 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3876 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1448 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1249 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5772 secunde