Cristiano Ronaldo susține că merită mai multe 'Baloane de Aur' decât Lionel Messi

746
Cristiano Ronaldo susține că merită mai multe 'Baloane de Aur' decât Lionel Messi - 190917ronaldo16d3c3642a3large-1568802632.jpg

Articole recomandate

Atacantul Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, susține că merită să-și încheie cariera cu mai multe ''Baloane de Aur'' decât marele său rival Lionel Messi (FC Barcelona) și speră să fie recunoscut precum cel mai mare fotbalist din toate timpurile, conform unui interviu dat de portughez canalului britanic ITV.

Ronaldo, 34 ani, a câștigat de cinci ori trofeul ''Balonul de Aur'' acordat de revista France Football, la fel ca și Leo Messi, dar lusitanul vrea noi trofee în amurgul carierei.

''Messi este în istoria fotbalului. Dar eu cred că ar trebui să am șase sau șapte ori opt trofee, să fiu peste el. Mi-ar plăcea asta, cred că aș merita'', a declarat Cristiano Ronaldo.

Căpitanul echipei Portugaliei admite că nu este prieten cu starul argentinian, dar admite că rivalul său l-a ajutat să-și atingă limitele în propria carieră.

''Nu suntem prieteni, dar am împărțit această scenă timp de 15 ani. Știu că m-a forțat să fiu un jucător mai bun, dar și eu l-am determinat să fie un jucător mai bun, de asemenea'', a spus atacantul lusitan.

Ronaldo a cucerit 5 trofee în Liga Campionilor și cu Portugalia a câștigat titlul european în 2016 și Liga Națiunilor în 2019: ''Nu urmăresc recordurile, recordurile mă urmăresc pe mine. Sunt dependent de succes, dar nu cred că e ceva rău. Cred că este bine. Asta mă motivează. Dacă nu ești motivat, mai bine te oprești''. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5326 secunde