Cristiano Ronaldo, iertat de către șefii clubului Juventus Torino

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, 11:45
863
Starul portughez Cristiano Ronaldo, înlocuit în repriza secundă a meciului câștigat de echipa sa, Juventus Torino, pe terenul formației AC Milan (1-0), nu va fi sancționat de conducerea clubului italian de fotbal pentru că a părăsit stadionul San Siro înainte de finalul jocului, anunță presa din peninsulă, citată de cotidianul L'Equipe.

Atacantul lui Juve a putut fi văzut în imaginile oferite de televiziune cum adresează câteva cuvinte în direcția băncii de rezerve a torinezilor, plin de supărare, înainte de a pleca direct la vestiare, după ce a fost înlocuit în minutul 55 cu argentinianul Paulo Dybala, cel care a și marcat ulterior golul victoriei "Bătrânei Doamne".

Potrivit postului Sky Italia, Ronaldo a părăsit apoi arena din Milano cu câteva minute înaintea fluierului final.

Antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri, a explicat la finalul partidei că Ronaldo nu se afla într-o formă fizică prea bună, având "o mică problemă la genunchi", suferită în timpul unui antrenament, decizând să-l înlocuiască tocmai pentru ca starea sa nu se agraveze. Totodată, antrenorul a schimbat rapid subiectul, precizând că "va exista o discuție cu coechipierii săi care îi vor comunica impresiile lor".

Dar în ciuda proporțiilor acestei polemici, Juventus nu-l va sancționa financiar pe Cristiano Ronaldo, conform cotidianului La Gazzetta dello Sport, deși este cunoscut faptul că Pavel Nedved, vicepreședintele clubului și un partizan al disciplinei stricte, nu agreează acest tip de comportament la club.

Pagina a fost generata in 0.4573 secunde