Cristian Tranulea, performanță notabilă la Campionatul Național

145
Cristian Tranulea, performanță notabilă la Campionatul Național - cristian2-1598027553.jpg

Articole de la același autor

Triatlonistul constănțean Cristian Tranulea a participat, recent, la Campionatul Național de la Arad, acolo unde s-a clasat pe prima treaptă a podiumului împreună cu ștafeta din care a făcut parte.

La finalul cursei, Tranulea a ținut să transmită un mesaj tuturor susținătorilor săi.

"Tradiția merge mai departe! Încă o ștafetă în care am ținut înotul, dusă împreună cu Vlad Păcurar și Laurențiu Daniel Moga pe locul 1. Păstrez seria fără înfrângere în proba de ștafetă, indiferent de distanță. Mulțumiri celor de la Gogofit, echipa pe care am reprezentat-o cu succes în această competiție.

La individual, m-am bătut pentru un loc pe podium la Campionatul Național, în ciuda tuturor șanselor posibile împotriva mea. Totuși, în primul an la U23, după o accidentare, fără bicicletă de TT și în premieră concurând pe distanța olimpică (1,5 km înot - 40 km ciclism - 10 km alergare), am reușit să cuceresc medalia de bronz și categoric multă experiență.

A fost o zi plăcută în care m-am bucurat de un concurs reușit alături de colegii mei de la CSA Steaua București: Ștefania Ion și Radu Oțelea, doi oameni minunați care au fost la înălțime. Mulțumim domnului profesor Adrian Toader pentru grija pe care ne-o poartă și pentru implicarea și profesionalismul cu care ne antrenează", a fost mesajul lui Cristian Tranulea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2979 secunde