Cristian Pletea, medaliat cu bronz la Mondialele de juniori din Australia

200
Cristian Pletea, medaliat cu bronz la Mondialele de juniori din Australia - constanteanul-1544363543.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul de tenis de masă constănțean Cristian Pletea a reușit un Campionat Mondial de juniori formidabil, atingând faza semifinalelor. Sportivul legitimat la LPS "Nicolae Rotaru" a fost învins, în semifinale, la Melbourne (Australia), de chinezul Haidong Xu, scor 0-4 (5-11, 3-11, 8-11, 6-11), însă a cucerit medalia de bronz.

Până la meciul din semifinală, Pletea i-a învins, rând pe rând, pe indianul Jeet Chandra, taiwanezul Hsin-Yang Li și chinezul Heyi Yu, cu același scor, 4-0.

La dublu, echipa formată din Cristian Pletea și Rareș Sipoș s-a oprit în sferturile de finală, fiind învinsă de cuplul Maksim Grebnev/Lev Katsman, scor 2-3, cei care aveau să câștige argintul.

În proba feminină de dublu, Andreea Hudușan și constănțeanca Elena Zaharia au cedat în șaisprezecimi, scor 1-3, în fața rusoaicelor Anastasia Koliș/Maria Tailakova.

Andreea Dragoman și Tania Plăian au câștigat în șaisprezecimi în fața perechii canadiene Yu-Hsan Chen/Kelly Fei Zhao, scor 3-1, dar au pierdut în optimi în fața americancelor Amy Wang/Crystal Wang, scor 2-3. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5131 secunde