Campionatele Europene de tenis de masă

Cristian Pletea a adus două puncte pentru România în partida cu Ungaria

147
Cristian Pletea a adus două puncte pentru România în partida cu Ungaria - cristian-1567618519.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de tenis de masă a României a început perfect Campionatul European din Franța, organizat la Nantes.
Tricolorii au întâlnit Ungaria în primul meci al Grupei 2, iar constănțeanul Cristian Pletea a deschis seria meciurilor și a făcut o partidă excelentă împotriva maghiarului Tamas Lakatos. Pletea s-a impus cu scorul de 3-0 și a adus astfel primul punct pentru România. 


A urmat apoi meciul lui Ovidiu Ionescu, care nu a avut parte de același final fericit, cedând cu 2-3 în fața lui Bence Majoros. 
În cea de-a treia partidă, Rareș Șipoș s-a ridicat la nivelul așteptărilor și a făcut 2-1 la general pentru România, după ce a trecut de Adam Szudi cu 3-2, în urma unui meci interzis cardiacilor. 


Antrenorul Andrei Filimon a demonstrat că are încredere deplină în Cristian Pletea și l-a mai trimis încă o dată pe constănțean la masa de joc, pentru a evolua împotriva lui Bence Majoros. Pletea a făcut un meci incredibil și s-a impus cu 3-1, aducând astfel prima victorie pentru România la Campionatul European. 


România se află pe locul 1 în Grupa 2 și va susține următorul meci împotriva Suediei, echipă care nu a jucat niciun meci la această competiție până în prezent. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde