Costa Rica - Serbia 0-1, Grupa E. Super execuția căpitanului Kolarov a adus europenilor trei puncte

143
Costa Rica - Serbia 0-1, Grupa E. Super execuția căpitanului Kolarov a adus europenilor trei puncte - zdgwn2mwowuymjjmztawnmfjnzgwowyy-1529249416.jpg

Articole recomandate

Costa Rica - Serbia 0-1, Grupa E. Super execuția căpitanului Kolarov a adus europenilor trei puncte17.06.2018, 16:45

Selecționata Serbiei a învins la limită reprezentativa Costa Ricăi, cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, pe Samara Arena, în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Serbia a obținut victoria grație golului marcat de Aleksandar Kolarov (56), din lovitură liberă.

Costaricanii au început în forță și au avut trei ocazii foarte bune în primul sfert de oră al partidei. Urena (3) și-a prelungit mingea și a fost blocat de Stojkovic, iar apoi Gonzalez (3) a reluat cu capul pe direcția portarului Stojkovic, care a reținut, fundașul costarican ratând o ocazie și mai mare în min. 12, când a fost complet nemarcat și a reluat cu capul peste țintă.

Serbia a avut în continuare o posesie mai bună și și-a creat o mare situație de gol, însă Sergej Milinkovic-Savic (27) a fost blocat bine de Keylor Navas. Același Milinkovic-Savic a avut o execuție splendidă din foarfecă (44), Navas a respins, dar faza a fost întreruptă eronat pe motiv de ofsaid.

''Los Ticos'' au mai avut câteva tentative de la distanță, prin Urena (39) și Calvo (42), dar niciuna nu și-a atins ținta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3719 secunde