COSR a premiat sportivii clasați pe primele șase locuri la Baku

691
COSR a premiat sportivii clasați pe primele șase locuri la Baku - cosrapremiatsursafacebookcosr-1436295416.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) le-a acordat, ieri, premii sportivilor români clasați pe primele șase locuri la prima ediție a Jocurilor Europene de la Baku, competiție desfășurată în perioada 12-28 iunie. 


Premierea a avut loc la Casa Olimpică, unde au fost prezenți membrii Co-mitetului Executiv al COSR, reprezentanți ai federațiilor naționale, conducători de cluburi etc. 


"Vreau să mulțumesc sportivilor, antrenorilor, tuturor teh-nicienilor și federațiilor, colegilor din COSR, pentru tot ce au făcut la aceste prime Jocuri Europene. A fost de fapt o pregătire pentru participarea la Jocurile Olimpice de vară de la Rio. Mulțumesc federațiilor care au luat în serios această competiție, iar cu celelalte vom avea discuții să vedem ce trebuie îndreptat. Sper ca medaliile obținute, bucuria voastră, participarea la primele Jocuri Europene să însemne mult pentru cariera sportivă", a decla-rat Alin Petrache, pre-ședintele COSR, citat de Agerpres. 


COSR a acordat premii în bani sportivilor clasați pe primele șase locuri, an-trenorilor și altor specialiști din federații. Medaliații cu aur vor primi câte 30.000 lei. 


La prima ediție a Jocurilor Europene de la Baku, România a obținut trei medalii de aur, cinci de argint și patru de bronz. 


Printre sportivii premiați, s-au numărat și sportivii de la CS Farul: Dacian Barna, Lucian Săvulescu, Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan (gimnastică aerobică), Daniela Hondiu (sambo) și Florentin Niculescu (box). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6065 secunde