Coronavirus / Covaliu: „Fiecare caz trebuie tratat cu maximum de seriozitate şi decenţă”

112
Coronavirus / Covaliu: „Fiecare caz trebuie tratat cu maximum de seriozitate şi decenţă” - olimpism-1601032690.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, referitor la cazurile de coronavirus apărute în ultima perioadă în sportul românesc, că este un lucru inevitabil, care se întâmplă peste tot în lume. 


„Am fost primii care am deschis porţile complexului de la Izvorani pentru pregătirea sportivilor, nu am avut niciun caz de Covid-19 până în urmă cu foarte puţine zile, dar trebui să înţelegem ceva: este un lucru inevitabil, e un lucru care se întâmplă peste tot în lume, trebuie să tratăm cu foarte mare atenţie ceea ce se întâmplă. Avem măsuri după care ne ghidăm acţiunile şi în momentul în care apare un caz trebuie tratat şi gestionat cu maximă seriozitate şi cu maximă decenţă. 
Mulţi sportivi îşi doresc să intre în arenă, să înceapă competiţiile, dar în acelaşi timp sunt precauţi şi tratează acest moment cu seriozitate şi maximă prudenţă”, a declarat, pentru Agerpres, Mihai Covaliu. 


Mihai Covaliu a fost reales, ieri, în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Adunarea Generală de alegeri fiind găzduită de Complexul Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani. Fostul scrimer, campion olimpic, a fost singurul candidat pentru această funcţie. 
În vârstă de 42 de ani, Covaliu se află la al doilea mandat de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, el fiind ales cu 203 voturi din cei 204 de membri prezenţi la adunare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.094 secunde