X
X
Mai multe ştiri online:

Controversă la AusOpen, după ce Simona Halep a ajuns la spital deshidratată

Ştire online publicată Duminică, 28 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Foto: Guliver/Getty Images
Controversă la AusOpen, după ce Simona Halep a ajuns la spital deshidratată - jnc9ntgwjmhhc2g9mmeznmuwothhmgnk-1517146945.jpg
Simona Halep a fost spitalizată pentru câteva ore, sâmbătă, din cauza deshidratării suferite după finala Australian Open, a anunțat ESPN. Potrivit sursei citate, Halep a rămas în spital circa patru ore, după care a revenit la hotel. Duminică, la finalele masculine de pe Rod Laver - terenul unde a jucat și Simona - organizatorii Australian Open au decis să tragă acoperișul, din cauza disconfortului termic. Există voci care se întreabă de ce nu au procedat la fel și sâmbătă, în finala fetelor.


O fotografie care circulă pe rețelele de socializare - captură după o transmisiune a ESPN - o arată pe Simona pe un pat de spital, cu ochii închiși și cu o perfuzie la mâna stângă. 


Finala jucată împotriva danezei Caroline Wozniacki, câștigată de aceasta din urmă, a durat aproape trei ore și s-a desfășurat în condiții de caniculă. De altfel, între setul al doilea și setul decisiv, organizatorii au acordat celor două sportive o pauză de 10 minute tocmai din cauza temperaturilor foarte mari. Ambele sportive au solicitat la un moment dat, în timpul meciului, intervenția medicului. În cazul Simonei, medicul i-a luat tensiunea, în timp ce sportiva se răcorea cu prosoape ude.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3089 secunde