Contra pleacă de la Națională: "Le cer scuze românilor. Meritam mai mult respect"

327
Contra pleacă de la Națională:

Articole recomandate

Cosmin Contra a anunțat că pleacă de la echipa națională. Selecționerul a specificat care este motivul pentru care se desparte de tricolori și le-a cerut scuze românilor, scrie digi24.ro


"Decizia este de a nu mai continua la echipa națională. Nu mi-am îndeplinit obiectivul și plec de la echipa națională. La un nivel așa înalt, trebuie să arătăm altfel. Nu știu dacă merg la tragerea la sorți.

Vreau să îi mulțumesc lui Răzvan Burleanu, vreau să le cer scuze suporterilor pentru că nu am făcut mai mult, dar au fost și lucruri bune. Am meritat mai mult respect pentru ce am încercat să fac. Aș fi foarte fericit să se califice. Nu e treaba mea cine mă va înlocui", a spus Contra.


După plecarea lui Contra, în pole-position par a fi Gică Hagi și Dan Petrescu, pentru a prelua naționala. Pe lângă cei doi, pe lista FRF se mai află Mirel Rădoi, Marius Șumudică și Mircea Lucescu.

FRF a anunțat ziua și ora tragerii la sorți a play-off-ului Ligii Națiunilor, ultima șansă a României de calificare la Euro 2020. Programul barajelor va fi stabilit vineri, de la ora 13:00, la Nyon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2192 secunde