Constănțenii Elena Zaharia și Cristian Pletea impresionează la Europe Youth Top 10

209
Constănțenii Elena Zaharia și Cristian Pletea impresionează la Europe Youth Top 10 - constantenii-1536499064.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanca Elena Zaharia a bifat cinci victorii în cele șapte partide disputate până acum, pe tabloul cadetelor, la turneul de tenis de masă Europe Youth Top 10, de la Vila Real (Portugalia).

Într-un clasament provizoriu, Elena Zaharia se află pe locul al treilea, în spatele sportivelor Elizabet Abraamian (Rusia) și Prithika Pavade (Franța). De altfel, constănțeanca mai are de disputat derby-ul pentru poziția secundă cu rivala sa tradițională, rusoaica Elizabet Abraamian, cea pe care a învins-o de două ori în finalele Europenelor de cadeți de la București, din acest an.

Un alt sportiv din Constanța, Cristian Pletea, a reușit un parcurs aproape perfect în concursul masculin de juniori, cu cinci victorii și o singură înfrângere, și aceea suferită în fața rivalului și prietenului său Rareș Sipoș, scor 2-4.

În clasamentul provizoriu, Cristian Pletea împarte prima poziție cu francezul Irvin Bertrand și italianul Matteo Mutti, însă constănțeanul are avantajul de a-i fi învins pe amândoi în partidele directe: 4-2 cu Bertrand și 4-1 cu Mutti.

În concursul feminin de junioare, Sabina Surjan, din Serbia, sportivă legitimată la CSM Arad, are procentaj de 100%, cu șase victorii din tot atâtea partide. Locul secund este ocupat de Andreea Dragoman, cu cinci succese și doar un eșec, iar pe locul trei se clasează o altă sportivă din România, Tania Plăian (4 victorii - 2 înfrângeri), cea care împarte această poziție cu germana Franziska Schreiner, dar pe care a învins-o în meciul direct, cu 4-3. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2664 secunde