Constănțenii au acaparat podiumurile la turneele de tenis de masă

391
Constănțenii au acaparat podiumurile la turneele de tenis de masă - constantenii1523894161-1523949879.jpg

Articole de la același autor

În perioada 12-15 aprilie, la Câmpulung Muscel, a avut loc o nouă ediție a Campionatului Național individual la tenis de masă pentru juniori ll. 


Turneul feminin a fost dominat de către sportivele de la CS Farul Constanța, care au ocupat primele două poziții ale podiumului. Camelia Mitrofan a câștigat medalia de aur, iar colega sa Elena Zaharia, pe cea de argint. De asemenea, cea din urmă a cucerit și medalia de aur a probei de dublu mixt, acolo unde a făcut pereche cu Andrei Tomică, de la CS Pristavu Câmpulung. La dublu feminin, Claudiu Caragea (CS Farul) și Diana Radu (LPS Slatina) s-au clasat pe locul trei. 


La masculin, Emir Culpedin, de la CS Farul, a făcut echipă cu Bogdan Badea, de la CS Pristavu Câmpulung, cei doi câștigând proba de dublu. 


Antrenorii care se ocupă cu pregătirea tinerilor sportivi de la CS Farul Constanța sunt Viorel Filimon, Elena Sebe și Anamaria Sebe. 


Constănțeanca Eliza Samara a pierdut finala turneului ITTF Challenge Croatia Open, în fața japonezei Saki Shibata, scor 2-4, și și-a oferit un cadou frumos de ziua ei. 


Campioana europeană a împlinit duminică, 15 aprilie, frumoasa vârstă de 29 de ani. 


În perioada 2-9 aprilie, în Luxemburg, s-au desfășurat întrecerile ETTU Hopes Selection Camp, acolo unde au fost selecționați cei mai de perspectivă 60 de tineri jucători din 14 țări europene. Printre ei, s-a aflat și constănțeanca Bianca Meiroșu, de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, care a ocupat în cele două concursuri locurile doi și trei. 


Aceasta a devenit eligibilă pentru ITTF Hopes Week & Challenge Camp, din Alicante, în perioada 30 iulie - 5 august. Bianca Meiroșu a fost însoțită în Luxemburg de antrenoarea de la CS Farul Constanța, Anamaria Sebe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2448 secunde