Constănțeanul Alexandru Micu, noul președinte al Federației Române de Yachting

1532
Constănțeanul Alexandru Micu, noul președinte al Federației Române de Yachting - yachting-1526296155.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Federal al Federației Române de Yachting (FRY) l-a desemnat, pe vicepreşedintele FRY, lector universitar Alexandru Micu să preia atribuţiile de preşedinte al Federației, în calitate de preşedinte interimar, ca urmare a demisiei lui Ionuț Pițirigă din această funcție. Interimatul lui Alexandru Micu va dura până la următoarea Adunare Generală a Federaţiei Române de Yachting estimată a se desfăşura în luna martie/aprilie 2019.


Alexandru Micu, lector universitar al Universității Maritime din Constanța, a devenit singurul instructor din România recunoscut internațional pentru formarea și coordonarea specialiștilor din domeniul yachtingului. 


Apreciat drept unul dintre cei mai prestigioși antrenori de yachting din România, constănțeanul Alexandru Micu este doctor în științe al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, având un master în domeniul managementului și organizării bazelor sportive. Deține titlul de "Maestru al sportului", fiind decorat cu Medalia "Meritul Sportiv" clasa a II-a.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0582 secunde