Concurs de proiecte pentru tineret, la DJST Constanța

137
Concurs de proiecte pentru tineret, la DJST Constanța - concurs-1522083984.jpg

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța organizează, în perioada 2 aprilie - 5 noiembrie 2018, concursul local de proiecte de tineret. Tema principală a concursului - "Stimularea implicării tinerilor la viața societății". 


Prioritățile concursului local de proiecte de tineret 2018 sunt: sărbătorirea "Centenarului Marii Uniri", prin proiecte ce cuprind activități de tipul concursurilor, festivalurilor, cinematici/videoteci, campanii, caravane, expoziții sau târguri; promovarea cooperării și a parteneriatelor între actori sociali, instituționali și organizaționali cu scopul de a implica tinerii în acțiuni premergătoare preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene; informarea și consilierea profesională a tinerilor, precum și dezvoltarea de activități vocaționale; susținerea inițiativelor de integrare socială a tinerilor proveniți din medii dezavantajate (mediul rural, rromi, tineri cu dizabilități, tineri fără adăpost, NEETs); diversificarea și dezvoltarea de acțiuni specifice de voluntariat, educației civice și implicare socială; susținerea diversității culturale și a accesului la cultură; dezvoltarea de proiecte de educație pentru sănătate în vederea promovării unui stil de viață sănătos. 


Dosarele se pot depune în intervalul 16 aprilie - 3 mai, între orele 8.30 -16, de luni până joi, și între orele 8.30 - 14, vinerea, la sediul DJST Constanța, strada Ion Bănescu, nr. 2. 


Pentru detalii suplimentare despre concurs, inclusiv metodologie, se pot accesa site-urile Ministerului Tineretului și Sportului (www.mts.ro) și al DJST Constanța (www.dsjconstanta.ro).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4103 secunde