Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi Olimpiada de Benzi Desenate - Ediţia I

201
Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi Olimpiada de Benzi Desenate - Ediţia I - olimpism2011-1605886865.jpg

Articole de la același autor



Sub egida Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în parteneriat cu Academia Olimpică - filiala Caraş-Severin şi Muzeul Municipiului Bucureşti, s-a desfăşurat proiectul „Olimpiada de Benzi Desenate”, un concurs naţional de benzi desenate, de promovare a spiritului olimpic şi conştientizare a valorilor culturale naţionale, europene şi internaţionale, în rândul elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi liceal. 
Proiectul omagiază 100 de ani de la prima prezentare oficială a drapelului olimpic şi îl are ca autor pe profesorul Mihai I. Grăjdeanu, informează cosr.ro. 


Muzeul Municipiului Bucureşti vă invită să vizitaţi, începând cu data de 1 decembrie 2020, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei nr. 151), lucrări prezentate sub genericul Olimpiada de Benzi Desenate - Ediţia I. Expoziţia prezintă publicului lucrările câştigătorilor care au participat la competiţie pe parcursul acestui an. Pentru a respecta măsurile sanitare dispuse de autorităţile de sănătate publică, vernisajul şi gala de premiere se vor transmite online, marţi, 1 decembrie 2020, ora 10:00, pe paginile de Facebook: Olimpiada de benzi desenate şi Casa Filipescu-Cesianu. 
Expoziţia „Olimpiada de benzi desenate” se va putea vizita gratuit şi va rămâne deschisă la Casa Filipescu-Cesianu până pe data de 31 ianuarie 2021. 


„Ştim cu toţii că începutul este foarte important. De aceea, în momentul în care vorbim despre spiritul olimpic şi vorbim despre copii, primii paşi în a-i educa şi a le releva ceea ce înseamnă acest spirit olimpic devine esenţial. Copiii se dezvoltă şi cresc în funcţie de cum îi educăm, iar a-i educa în spiritul olimpic este esenţial. De ce au nevoie copiii de această educaţie olimpică? Deoarece aici vorbim despre valori care sunt esenţiale în întreaga lor viaţă. Vorbim de fair-play, de mândrie naţională, de respect, de excelenţă, iar aceste valori trebuie să ne ghideze pe tot parcursul evoluţiei noastre”, a declarat preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3658 secunde