Codrin Bercu, alături de „stejari”, la Europenele de rugby pe plajă

152
Codrin Bercu, alături de „stejari”, la Europenele de rugby pe plajă - 24156436210159549026463270393140-1631277309.jpg

Articole de la același autor

Campionatul European de rugby pe plajă programează, sâmbătă, 11 septembrie, şi duminică, 12 septembrie, la Moscova, partidele celei de-a doua etape, ultima a competiţiei.

În lotul naţionalei masculine a României, se regăseşte şi Codrin Bercu, de la CS Năvodari, iar „stejarii” îşi doresc să facă o figură frumoasă în turneul din capitala Rusiei.

„Este important că majoritatea jucătorilor, în ultimele două săptămâni, au avut meciuri în Campionatul Naţional de rugby în 7. Am disputat finala mică a competiţiei etapa trecută şi sperăm să facem un rezultat bun şi în acest week-end. Luăm meci cu meci, jucătorii vor da totul pe teren, aşa cum fac de obicei. Avem o echipă tânără, dorim să construim pe structura acesteia viitoarele participări ale naţionalei de rugby în 7 a României la competiţiile viitoare”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby, antrenorul naţionalei de rugby în 7 a României, Daniel Carpo, fost jucător al RCJ Farul Constanţa.

România este repartizată în Grupa A, alături de reprezentativele Rusiei, Turciei şi Georgiei.

În prima etapă, desfăşurată în luna iulie, la Chişinău, România a ocupat locul patru la masculin, după ce a pierdut finala mică tot cu Rusia, scor 5-7.

Foto: Facebook / Rugby România / Rugby Europe

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5169 secunde