CM 2018. A început Cupa Mondială 2018. Festivitate de deschidere grandioasă

182
CM 2018. A început Cupa Mondială 2018. Festivitate de deschidere grandioasă - cm-1528990104.jpg

Articole recomandate

Astăzi, începând cu ora 18.00 a început ediția cu numărul 21 a Campionatului Mondial. Primul meci: Rusia - Arabia Saudită. Imaginea acestui turneu final îl întruchipează pe legendarul portar Lev Iașin, câștigător al Balonului de Aur în 1963.


32 de echipe, inclusiv cea a țării gazdă, au un singur obiectiv la primul turneu final de campionat mondial care are loc în Europa de Est și anume să obțină trofeul competiției. În premieră pentru un Campionat Mondial, ediția 2018 vine și cu o noutate tehnologică: arbitrajul video, testat deja în mai multe competiții importante.


La ora 17:30, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în prezența a 80.000 de microbiști și invitați, a avut loc Ceremonia de Deschidere a Turneului Final al Campionatului Mondial de Fotbal 2018.


De asemenea, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a susținut și el un discurs. Iată ce a spus: "Mulțumesc tuturor pentru participarea la CM 2018. Îi salut pe toți care se uită la TV și pe Internet. Întreaga familie a fotbalului urmărește Cupa Mondială. Acest eveniment sportiv extraordinar găzduit de Rusia pentru prima oară îmi face o mare plăcere. Rușii iubesc fotbalul. În 1897, a fost primul meci de fotbal în Rusia, a fost dragoste la prima vedere cu acest sport. Așteptăm un spectacol extraordinar și ne așteptăm la prezența fanilor în toate orașele Rusiei. Fotbalul are fani pe toate meridianele. Acest sport ne aduce împreună într-o singură echipă. Această unitate a fotbalului reprezintă marea lui putere și o valoare mare a umanității. Trebuie să promovăm pace între națiuni. Urez succes echipelor și bun-venit în Rusia!".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8769 secunde