Cine sunt eroii Campionatului Mondial de Skanderbeg de la Constanța

291
Cine sunt eroii Campionatului Mondial de Skanderbeg de la Constanța - skandenberg-1572990550.jpg

Articole de la același autor

Constanța a găzduit, în perioada 26 octombrie - 4 noiembrie, cea de-a 41-a ediție a Campionatului Mondial de Skanderbeg și cea de-a 22-a serie a Campionatului Mondial de Skanderbeg pentru persoane cu dizabilități. 


Evenimentul a fost organizat de Asociația Română de Skanderbeg "Braț de Fier" și "World Armwrestling Federation WAF" și a fost finanțat de Primăria Municipiului Constanța. La competiție, au participat aproximativ 1.500 de sportivi din peste 50 de țări. România a fost reprezentată de 85 de atleți și 5 para-atleți. 


Constănțeanul Cristi Migit s-a clasat pe locul 3 la categoria -90 de kilograme, în timp ce Alin Tudor, din București, a terminat competiția pe locul 3 la tineret la categoria -75 de kilograme. 


La categoriile master (veterani), Ștefania Robescu a cucerit medalia de bronz la categoria master women -60 kg, Daniel Andronache, locul 3 la Masters - 80 kg, Ion Oncescu, locul 1 la categoria Masters -100 kg (campion mondial), urmat de Olimpiu Făt, locul 2 la categoria Masters - 100 kg. 


Daniel Pătrașcu a ocupat locul 2 la categoria -80 kg Grand Master (peste 50 de ani), Augustin Manțog, locul 2 la Grand Master -90 kg, Ion Grosu, locul 3 la categoria Grand Master +100 kg, iar Mircea Cârloganu s-a situat pe primul loc la categoria senior Grand Master -90 kg. 


XXX 
Campionatul Mondial de Skanderbeg pentru persoanele cu dizabilități a adus medalia de bronz lui Sergiu Țecu, locul 3 la categoria standing men -90 kg. Ionuț Anghel (-65 kg) și Ionuț Senche (+75 kg), aflați la prima participare la un campionat mondial, au ocupat locul 5 la categoria lor de greutate (persoane cu dizabilități locomotorii - disable sitting man). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7961 secunde