Cinci transferuri importante realizate de SSC Farul Constanța

704
Cinci transferuri importante realizate de SSC Farul Constanța - sscfarul-1549532158.jpg

Articole de la același autor

SSC Farul Constanța a reușit să transfere alți cinci jucători importanți în, în tentativa de a forma un lot cu adevărat competitiv pentru partea secundă a Ligii a ll-a. Trei dintre ei Joao Diogo - fundaș dreapta, Diogo Rosado - mijlocaș stânga și Celestino - mijlocaș central, au ștate vechi în fotbalul de primă ligă portugheză. Aceștia au semnat un contract pe un an și jumătate, având o clauză prin care clubul de pe litoral este obligat să le dea drumul în caz că apare o ofertă de primă ligă. Ceilalți doi sunt internaționali români de juniori U19: Marco Ehmann (18 ani) - fundaș central crescut în Germania, vine împrumut de la Dinamo București; Daniel Toma (18 ani) - mijlocaș de la FCSB ll, a semnat un contract pe un an și jumătate. 


Iată mai multe detalii despre cei trei jucători străini:


Joao Diogo - portughez, 30 de ani, evoluează pe postul de fundaș dreapta, și a jucat timp de nouă ani la Maritimo Funchal, bifând 197 de prezențe (108 pentru Maritimo B și 89 pentru Maritimo). De asemenea, înainte de a pleca la Belenenses, Joao Diogo era căpitanul celor de la Maritimo. Acesta nu este străin de fotbalul românesc, sezonul trecut jucând șase luni pentru Gaz Metan Mediaș, în nouă rânduri, marcând de două ori. De asemenea, are bifate și patru prezențe la naționala U21 a Portugaliei


Pedro "Celestino" Silva Soares - dublă cetățenie cap-verdian - portughez, 32 de ani, evoluează pe postul de mijlocaș central, a crescut la academia celor de la Sporting Lisabona, și a bifat prezențe la echipele portugheze Olivais Moscavide (19), Estoril (15), Estrela Amadora (36), Beleneses (53), Olhanense (56), Atletico Club de Portugal (41), în Cipru la Enosis (19), dar și în România, la CFR Cluj (12), în sezoanele 2011-2012, 2012-2013. Celestino era privit ca unul dintre cei mai promițători jucători ai academiei de la Lisabona, reușind să bifeze prezențe și în tricoul Portugaliei, la U20 (11), și U21 (7).


Diogo Rosado - portughez, 28 de ani, a fost crescut la academia celor de la Sporting Lisabona, evoluează pe postul de mijlocaș stânga, și a jucat pentru portughezii de la Real Massama (15), Penafiel (8), Feirense (17), Benfica B (12), Victoria Setubal (10), Pacos Fereira (5), pentru englezii de la Blackburn Rovers (2), francezii de la Arles-Avignon (4), angolezii de la Progresso și 1 Agosto, dar și în România, la Gaz Metan Mediaș (4), în partea a doua a sezonul trecut. De asemenea, Rosado a jucat pentru naționalele U17 (11), U18 (3), U19 (24), U20 (2) și U21 (6) ale Portugaliei.


Cei cinci jucători li se adaugă celorlalți nouă jucători achiziționați înaintea plecării spre cantonamentul din Antalya: Raul Avram (Dacia Unirea Brăila), Denis Ispas (Dunărea Călărași), Ștefan Pacionel și Tudor Moldovan (FCSB ll), Arif Demir (Konya Anadolu - liga a treia din Turcia), Robert Neciu (FC Viitorul Constanța), Adrian Juncu (CSU Craiova ll), Paul Antoche (Petrolul Ploiești), Mihai Șandru (Academica Clinceni)






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4836 secunde