Cinci sportivi constănțeni participă la Top 12

129
Cinci sportivi constănțeni  participă la Top 12 - cinci-1508430955.jpg

Articole de la același autor

Jucătorii de tenis de masă Mihai Postudor, Alexandru Chiriță (ambii LPS "Nicolae Rotaru"), Alina Zaharia, Camelia Mitrofan (ambele CS Farul) și Mihaela Plăeașu (LPS "Nicolae Rotaru") vor evolua, în acest sfârșit de săptămână, la o nouă ediție a tradiționalului turneu Top 12 - seniori, ce va fi găzduit de municipiul Câmpulung.

De la acest turneu, lipsesc motivat doi dintre cei mai talentați tineri jucători ai Europei, Cristian Pletea și Elena Zaharia. Pletea se află în Germania, în cadrul unui stagiu de pregătire înaintea Campionatului Mondial de juniori, ce va avea loc la finalele lunii noiembrie, iar Zaharia participă la World Cadet Challenge din Fiji, acolo unde face parte din echipa de cadete a Europei, ce va înfrunta selecționatele Africii, Asiei, Americii Latine, Nord Americii, Oceaniei, Tinerelor Speranțe și țării gazdă, Fiji.

O săptămână mai târziu, în zilele de 28 și 29 octombrie, Top 12 pentru copii cu vârste între 8 și 10 ani va ajunge la Constanța, în sala Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Octombrie 2017
Stire din Sport : CS Top Start TT și CS Farul, pe podium
Pagina a fost generata in 1.3164 secunde