"Charity Basketball Game", succes total la Constanța

210

Articole de la același autor

CS Phoenix Constanța, în parteneriat cu Navy League of the United States și Black Sea Area Support Team de la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu, Primăria Municipiului Constanța și Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius", a organizat, miercuri seară, la Sala Sporturilor, cea de-a treia ediție a "Charity Basketball Game". 


Printre instituțiile participante, s-au numărat Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza", Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", Liceul Teoretic "Ovidius", Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", precum și o serie de agenți economici constănțeni. 
Formația MK All Stars, care a avut în componență militari din cadrul NATO Forces Mihail Kogălniceanu, a jucat pe rând cu echipa Liceului de Marină "Alexandru Ioan Cuza", scor 10-6, cu echipa Colegiului Pedagogic, scor 20-12, cu echipa Liceului "Ovidius", scor 15-15, și cu echipa Colegiului "Mircea", scor 9-14. 
Rezultat final în meciul MK All Stars - Liceele constănțene 54-47. 


"Felicitări organizatorilor acestui eveniment de educație prin sport, eveniment ce mie personal mi-am arătat cât de bogați suntem datorită tinerilor din tribune și de pe teren", a declarat Mariana Solomon, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. 


Cum principalul scop al "Charity Basketball Game" este unul caritabil, copiii defavorizați din județul Constanța vor primi dulciuri, diverse alimente, jucării și îmbrăcăminte din donațiile publicului, fiind ajutate, de asemenea, și patru familii nevoiașe. 
Caravana va porni, la sfârșitul acestei săptămâni, prin localitățile din județul Constanța, cei mici urmând să se bucure, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, de cadourile dăruite din suflet. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5539 secunde