CFR Cluj pierde la lovituri de departajare cu Dinamo Zagreb și alunecă în Europa League

125
CFR Cluj pierde la lovituri de departajare cu Dinamo Zagreb și alunecă în Europa League - cfr-1598551367.jpg

Articole de la același autor

CFR Cluj și Dinamo Zagreb au oferit un meci interzis cardiacilor, miercuri seară, în "Gruia", în turul al doilea din preliminariile UEFA Champions League.

Croații au început extrem de tare și în minutul 14 au deschis scorul, după o greșeală a portarului Bălgrădean. Lucrurile au rămas calme până în partea a doua, atunci când, în minutul 51, oaspeții au rămas în 10 oameni, după faultul din postură de ultim apărător al lui Theophile-Catherine comis asupra lui Mario Rondon.S-a dictat lovitură de la 11 metri pentru CFR, însă Ciprian Deac a ratat.

În minutul 64, Pereira a prins un șut frumos de la mare distanță și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, după o gafă a portarului Livakovic.

Rămași cu un om mai puțin pe teren, croații au continuat să joace pe contraatac și au dat lovitura în minutul 78, prin golul înscris de Kastrati.

Când nimeni nu mai credea, CFR Cluj a înscris golul egalizator în minutul 93, prin Debeljuh, care a primit o pasă superbă de la Rondon.

S-a intrat în prelungiri, acolo unde CFR Cluj a încercat să forțeze înscrierea golului 3, însă ardelenii nu au reușit acest lucru, iar partida avea să fie decisă la loviturile de departajare.
Până la scorul de 4-4, absolut toți jucătorii au transformat impecabil, iar apoi a venit parada lui Bălgrădean, care le dădea șansa celor de la CFR să spere la calificare. Cătălin Golofca a avut calificarea în gheată, însă a șutat slab și a ratat. Ultima lovitură de departajare a fost ratată de Kevin Boli, care a șutat mult peste poartă, iar în acest fel Dinamo Zagreb a obținut calificarea în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor.

CFR Cluj merge în turul 3 preliminar al Europa League, acolo unde va fi cap de serie, ceea ce înseamnă că va întâlni o echipă mai slab cotată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.638 secunde