CFR Cluj, campioană pentru a treia oară la rând. Lacrimi și frustrare în tabăra Craiovei

145
CFR Cluj, campioană pentru a treia oară la rând. Lacrimi și frustrare în tabăra Craiovei - cfrcluj-1596544198.jpg

Articole de la același autor

CFR Cluj a reușit luni seară incredibilul și a devenit campioana României la fotbal pentru cel de-al treilea sezon consecutiv.

Povestea meciului decisiv dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova va rămâne în istoria fotbalului românesc. Cu doar câteva ore înainte de startul partidei, Federația Română de Fotbal a luat decizia ca meciul să fie disputat fără să se țină cont de clasament, iar în caz de egalitate să se dispute prelungiri și eventual lovituri de departajare.

A fost practic o partidă care s-a jucat cu trofeul pe masă, iar această decizie a venit în urma faptului că UEFA a vrut neapărat un nume de campioană până la ora 24:00.

Jucătorii celor două echipe au intrat puțin debusolați pe Stadionul "Ion Oblemenco", iar meciul părea că va fi unul tacticizat și fără prea mari ocazii, având în vedere că Universitatea Craiova are un antrenor italian, în persoana lui Cristiano Bergodi, iar CFR se bazează pe dibăcia lui Dan Petrescu, cel care nu a avut voie să stea pe bancă din cauza problemelor medicale pe care le întâmpină.

La doar 10 minute de la fluierul de start al centralului Ovidiu Hațegan, Dan Nistor a prins o torpilă de la mare distanță și l-a învins pe Arlauskis, deschizând scorul pentru olteni.

Până la pauză, CFR a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj prin Vinicius, cel care a marcat cu o lovitură de cap dintr-o centrare perfectă a lui Ciprian Deac.

Deac i-a oferit un asist foarte bun în partea a doua și lui Kevin Boli, iar fostul jucător al Viitorului și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

În minutul 77 Hațegan a dictat o lovitură de la 11 metri pentru CFR, văzută doar de el, și Deac a transformat impecabil, aducând astfel titlul în Gruia pentru a treia oară consecutiv.

La final, oltenii au fost extrem de dezamăgiți, lacrimile curgând șiroaie pe fețele fotbaliștilor Universității Craiova.

CFR Cluj s-a încoronat campioană, iar jucătorii au ajuns în toiul nopții la Cluj, acolo unde au sărbătorit până dimineață împreună cu suporterii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7376 secunde