O invitație de nerefuzat

Cel mai tare concurs de bowling din Constanța

782
Cel mai tare concurs de bowling  din Constanța - bowling-1331304796.jpg
Cum iarna a trecut, iar primăvara începe să-și facă tot mai insistent simțită prezența, e momentul pentru mișcare, pentru exercițiu fizic, pentru o competiție relaxantă. Iar cadrul ideal îl oferă Inside Bowling Center din City Park Mall, care organizează un super-concurs de bowling amatori pentru grupuri.

Concursul este conceput sub forma unui circuit, cu prima etapă programată în data de 12 martie, de la ora 18.00, urmată de alte șapte runde (19 martie, 26 martie, 2 aprilie, 9 aprilie, 23 aprilie, 30 aprilie, 7 mai).

Conform regulamentului, la întreceri pot participa echipe de amatori, formate din maximum șase membri, fete sau băieți, care au împlinit vârsta de 18 ani și care nu sunt legitimați la nicio grupare de profil și nu au evoluat în vreun campionat organizat de Federația Română de Popice și Bowling. Lista componenților unei echipe se predă înainte de startul turneului, iar în cazul în care, pe parcurs, o echipă rămâne cu mai puțin de cinci jucători, punctajul celor care părăsesc concursul nu este transmisibil niciunui alt jucător.

"Prin acest campionat-maraton, ne dorim să popularizăm jocul de bowling la malul mării, să dezvoltăm spiritul de echipă și să oferim constănțenilor posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mediu relaxant", a declarat, pentru "Cuget Liber", Corina Kelemen, reprezentantul departamentului de marketing din cadrul Inside Bowling Center.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 14 mai, la ora 18.00, la sediul Inside Bowling Center din City Park Mall. Vor fi acordate diplome de participare, dar și premii speciale pen-tru echipa cam-pioană, pentru cel mai bun jucător și pentru cea mai bună jucătoare. De asemenea, va fi premiat cel mai bun rezultat personal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0562 secunde