Cei mai valoroși luptători constănțeni ai anului 2017 au fost premiați. Cine a urcat pe podium

1838
Cei mai valoroși luptători constănțeni ai anului 2017 au fost premiați. Cine  a urcat pe podium - ceimai1-1514293293.jpg

Articole de la același autor

Marea familie a luptelor constăn-țene s-a reunit, zilele trecute, în incinta complexului Lake View, pentru a recompensa cei mai valoroși 10 luptători ai anului 2017. Nu a fost deloc o misiune ușoară pentru președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca, ținând cont de faptul că pe litoral au ajuns peste 110 medalii naționale și internaționale.

Alături de sportivi și antrenori, la festivitate au luat parte nume mari ale sportului constănțean și românesc: vicecampioana mondială la handbal și membră de onoare a Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Elena Frîncu, fostul campion european, mondial și olimpic, Ion Draica, fostul mare luptător constănțean, Memet Ender, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Mariana Solomon, Vasile Vicol - fost elev al antrenorului emerit Ioan Bărbătei, cel care a trecut în neființă în anul 2011, și Aziz Ecuan, fost luptător ce a ales să rămână aproape de fenomen și să investească în viitorul luptelor constănțene.

Primul loc a revenit sportivei Andreea Ana, legitimată la CS Mangalia, pregătită de Marian Oancea, cea care a cucerit o nouă medalie de argint la Campionatul Mondial de cadeți, distincție pe care a obținut-o și în 2015.

Pe locul secund s-a clasat Florin Ghiorghe de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, pregătit de antrenorul emerit Ioan Giuglea, podiumul fiind completat de doi sportivi de la CS Farul Constanța, Răzvan Arnăut și Florin Tița, antrenați de Grigore Gheorghe. Aceștia au fost precedați în clasament de luptători, după cum urmează : locul 4 - Ana-Maria Pârvu (CS Mangalia, antrenor Marian Oancea); locul 5 - Nicolae Boantă (CS Farul, antrenor Grigore Gheorghe); locul 6 - Ana-Maria Predică (CS Poseidon-Limanu 2 Mai, antrenor Cornelius Trucmel); locul 7 - Andrei Savu (LPS "Nicolae Rotaru", antrenor Ioan Giuglea); locul 8 - Marius Marin (Aurora 23 August, antrenori Aurelian Marin și Gigi Ciupercă); locul 9 - Amalia Rătunzeanu (LPS "Nicolae Rotaru", antrenor Ioan Giuglea); locul 10 - Sandu Marin (CS Mangalia, antrenor Marian Oancea) și Ștefan Popa (LPS "Nicolae Rotaru", antrenor Ioan Giuglea).

De asemenea, prima poziție în topul antrenorilor a fost ocupat de Marian Oancea, cel care pregătește o generație încântătoare de luptătoare, la Mangalia. Locul secund a fost ocupat de Ioan Giuglea, de la LPS "Nicolae Rotaru", iar pe trei s-a clasat Grigore Gheorghe, de la CS Farul Constanța. Toți laureații au fost recompensați cu o diplomă de excelență, dar și financiar, pentru eforturile depuse în acest an, în care au reușit să mențină județul Constanța în elita luptelor românești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5466 secunde