Cei mai buni luptători din România au încins atmosfera la Sala Sporturilor

340

Articole de la același autor

Sala Sporturilor din Constanța a găzduit, ieri, primele întreceri din cadrul Cupei României pentru seniori, la lupte greco-romane, libere și lupte feminine. Cei mai valoroși luptători din Români s-au întrecut în procedee spectaculoase, oferind asistenței un spectacol sportiv de mare calitate. 


De la Constanța, au concurat Nicolae Boantă și George Boantă, de CS Farul (antrenor Grigore Gheorghe), alături de Valentin Ștefan, Duan Memet, Iulian Popa și Florin Ghiorghe, de la LPS "Nicolae Rotaru Constanța" (antrenori Ioan Giuglea și Valentin Dobrin).


Una din cele mai spectaculoase lupte ale zilei a fost semifinala ca-tegoriei 71 kg, greco-romane, între constănțenii Nicolae Boantă (CS Farul) și Florin Ghiorghe (LPS "Nicolae Rotaru"). Cel din urmă revine după o accidentare la braț, însă a insistat să lupte. Din păcate pentru el, nu a rezistat prea mult pe saltea, Boantă reușind să se impună rapid, fără prea multe emoții. 


Astfel, Nicolae Boantă va lupta pentru trofeul Cupei României, iar Florin Ghiorghe a încheiat pe trei. 


Finalele au fost programate la ora 17, terminându-se după încheierea ediției, iar astăzi, în intervalul orar 9-12, vor intra în luptă greii luptelor românești: la greco-romane, categoriile 98 kg și 130 kg; la lupte feminine - 69 kg și 75 kg, iar la lupte libere - 97 kg și 125 kg. 


În Sala Sporturilor, au fost prezenți președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, împreună cu vicepreședintele FRL Constantin Borăscu, dar și cu liderii locali ai luptelor constănțene, președintele AJL Gigi Pambuca și vicepreședintele AJL Aziz Ecuan. Tot ieri, președintele FRL le-a oferit carnetele de Maestru al Sportului luptătorilor Andrei Dukov și Georgian Carpen, pentru merite deosebite. 


Competiția este organizată de către Asociația Județeană de Lupte Constanța, în colaborare cu LPS "Nicolae Rotaru", CS Farul și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, sub egida Federației Române de Lupte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5099 secunde