Cât costă biletele la meciurile din play-off ale Viitorului

287
Cât costă biletele la meciurile din play-off ale Viitorului - catcosta-1552515584.jpg

Articole de la același autor

Mâine este ultima zi în care suporterii constănțeni își pot procura abonamente pentru meciurile pe care FC Viitorul le va susține în play-off-ul Ligii I. 


"Vineri, 15 martie, la ora 22.00, se va încheia perioada promoțională", transmit reprezentanții clubului constănțean. 
Pentru FC Viitorul, au mai rămas șase partide pe teren propriu până la finalul campionatului (cu CFR Cluj, CSU Craiova, FCSB, Sepsi Sf. Gheorghe și Astra Giurgiu, plus returul semifinalei de Cupa României, cu CSU Craiova), iar prețul abonamentelor pentru toate partidele rămase până la finalul sezonului sunt următoarele: 150 lei - Tribuna I,125 lei - Tribuna a II-a, 50 lei - Peluza I și Peluza a II-a. 


De asemenea, începând de sâmbătă, 16 aprilie, ora 10.00, clubul constănțean va emite și bilete pentru meciul FC Viitorul - CFR Cluj (programat sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu), la următoarele prețuri: Tribuna I - 100 lei/bilet, Tribuna a II-a - 80 lei/bilet, Peluza I + Peluza a II-a -  20 lei/bilet. 
Atât abonamentele promoționale, cât și biletele de acces se pot procura prin rețeaua Eventim: online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4888 secunde