Carpathian Marathon a ajuns la ediția a X-a

239
Carpathian Marathon a ajuns la ediția a X-a - maraton-1558029356.jpg

Articole recomandate

Organizatorii DHL Carpathian Marathon, competiție care va avea loc, pe 22 iunie, la Cheile Grădiștei, se așteaptă la peste 1.600 de participanți la ediția din acest an și speră să strângă mai mult de 20.000 de euro, sumă pe care o vor dona sportivilor paralimpici. 


Singura campioană olimpică a României la proba de maraton, Constantina Diță, este ambasador al competiției și va alerga la această ediție în proba de semimaraton. 


"Pentru mine, e foarte important să alerg pentru cauze nobile, așa cum o fac și în străinătate, pentru că o fac pentru oamenii care au nevoie. Mă bucur că pot alerga pe 22 iunie la a X-a ediție a DHL Marathon și pot fi ambasador al acestui eveniment. Îi felicit pe organizatori pentru ceea ce fac pentru sportivii paralimpici. Nu voi intra la proba de maraton, nu știu când voi mai alerga, pentru că din 2012 nu am mai alergat niciun maraton. Voi încerca la semimaraton, pentru că de patru luni nu am mai făcut niciun fel de pregătire", a afirmat Constantina Diță, citată de Agerpres. 


Carpathian Marathon oferă alergătorilor posibilitatea de a concura la trei probe pentru adulți, maraton (cu 2.000 de metri diferență de nivel), semimaraton (cu 1.000 de metri diferență de nivel) și ștafetă 7 km (echipe de 3 sau 6 participanți) și trei curse pentru copii, pe distanțele de 250 de metri, 500 de metri și un kilometru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5583 secunde