Caroline Garcia, victorioasă în fața Carolinei Wozniacki, la Turneul Campioanelor

141
Caroline Garcia, victorioasă în fața Carolinei Wozniacki, la Turneul Campioanelor - gettyimages8662665420-1509104736.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia a învins-o pe daneza Caroline Wozniacki cu 0-6, 6-3, 7-5, vineri, în ultimul lor meci din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore.


Garcia (8 WTA) s-a impus la capătul unui meci dramatic, care a durat două ore și 19 minute, și păstrează șanse de calificare în semifinale, dacă Simona Halep nu va câștiga partida cu Elina Svitolina.

Halep se poate califica doar în cazul unei victorii, indiferent dacă va fi în două seturi sau în trei.

Wozniacki, care era deja calificată în semifinale, a jucat perfect în primul set, adjudecat în doar 22 de minute, cu 6-0.

Situația s-a schimbat în actul secund, în care Garcia a dat semne de reviriment, iar la Wozniacki s-a remarcat o scădere în joc. Wozniacki a condus cu 1-0 și 2-1, dar franțuzoaica a câștigat patru ghemuri la rând și s-a desprins la 5-2, câștigând cu 6-3.

În decisiv, Garcia a luat primul ghem, dar Wozniacki a câștigat trei ghemuri consecutive și a controlat disputa (4-2, 5-3), dar fără a convinge. Garcia a avut un final de set remarcabil, câștigând patru ghemuri la rând și obținând victoria cu 7-5.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8915 secunde