Preliminariile EURO 2021

Carlo Casap, convocat la naţionala U21 pentru meciul cu Danemarca

169
Carlo Casap, convocat la naţionala U21 pentru meciul cu Danemarca - carlo-1604849397.jpg

Articole de la același autor

Mijlocaşul Carlo Casap, de la FC Viitorul, a fost convocat de selecţionerul naţionalei de fotbal Under-21 a României, Adrian Mutu, pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021, informează frf.ro.

Mutu a apelat la Casap după ce Vlad Dragomir nu se mai poate prezenta la convocare.

„Având în vedere că la Perugia sunt cazuri pozitive depistate, conform legislaţiei italiene, Vlad Dragomir nu poate părăsi oraşul şi, implicit, nici Italia. Toţi jucătorii din lotul formaţiei italiene sunt consideraţi contacţi direcţi şi se află în izolare, având voie să se deplaseze în afara bazei de pregătire doar pentru antrenamente sau meciuri.

Astfel, Adrian Mutu l-a chemat în locul lui Vlad Dragomir pe Carlo Casap, mijlocaşul de la FC Viitorul”, precizează sursa citată.

Naţionala de tineret a României întâlneşte reprezentativa Danemarcei, marţi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, într-o partidă din cadrul Grupei a 8-a a preliminariilor EURO U21 de anul viitor. În cazul unei victorii, tricolorii au asigurată calificarea la turneul final. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5282 secunde