Canotaj / Veşti bune de la Comitetul Internaţional Olimpic. Modificări în programul JO

100
Canotaj / Veşti bune de la Comitetul Internaţional Olimpic. Modificări în programul JO - canotajonline812-1607437529.jpg

Articole de la același autor



Vești bune, pe final de an, de la Comitetul Internaţional Olimpic. La canotaj, probele de categorie ușoară au rămas în programul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. 
România are şanse la medalii în aceste probe, prin Ionela Livia Cozmiuc și Gianina Beleag, dar multe se pot întâmpla în patru ani… 
Până atunci, să notăm că, luni, 7 decembrie, dis de dimineață, 64 de persoane din cadrul Federației Române de Canotaj, dintre care 56 de sportivi, s-au îmbarcat către Italia, acolo se vor antrena în următoarele luni pentru ca și în 2021 să bifeze performanțe de care să fim mândri. 


XXX 
Breakdance-ul va face primii paşi în arena olimpică cu ocazia Jocurilor Olimpice de Vară de la Paris din 2024, în timp ce escalada, skateboard-ul şi surf-ul vor fi menţinute după debuturile la JO de la Tokyo de anul viitor, a anunţat, luni seară, preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional, Thomas Bach. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9265 secunde