Canotaj / Simona Radiș şi-a scos la licitație tricoul „de aur” pentru a sprijini copiii cu deficiențe neurologice

148
Canotaj / Simona Radiș şi-a scos la licitație tricoul „de aur” pentru a sprijini copiii cu deficiențe neurologice - 24219534124745975526727115418201-1632401868.jpg

Articole de la același autor

Campioana olimpică la canotaj Simona Radiș şi-a scos la licitație tricoul semnat cu care a cucerit aurul la JO de la Tokyo, venind astfel în sprijinul copiilor cu deficiențe neurologice.

Simona Radiș este ambasador al evenimentului Cooking Charity organizat de Asociația Kinetobebe. Acesta va avea loc pe data de 26 septembrie, la Horeca School din București. Invitații vor găti împreună și se vor bucura de surprize, dar vor și face donații pentru bursele copiilor sprijiniți de Asociația Kinetobebe, informează Federaţia Română de Canotaj.

Simona Radiș și-a scos la licitație, pe Instagram și Facebook, tricoul semnat cu care a concurat anul acesta la Jocurile Olimpice. Doritorii vor putea licita, până vineri, 24 septembrie, în comentarii la postările de pe pagina de Facebook Federația Română de Canotaj, iar persoana care va oferi suma cea mai mare va câștiga acest tricou.

Câștigătorul va putea primi tricoul direct de la Simona Radiș în cadrul evenimentului de pe 26 septembrie sau prin curier dacă este din alt oraș și nu poate ajunge.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Canotaj 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6427 secunde