Canotaj / Patru echipaje româneşti intră în lupta pentru ultimele bilete la JO de la Tokyo

250
Canotaj / Patru echipaje româneşti intră în lupta pentru ultimele bilete la JO de la Tokyo - canotaj-1620984619.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 15 mai, în Elveția, la Lucerna, va începe ultima competiție la care se vor putea obține biletele pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. 
La regata de calificare olimpică găzduită de Lucerna, în perioada 15-17 mai, România va participa cu patru echipaje: 8+1 feminin (W8+), 8+1 masculin (M8+), patru vâsle masculin (M4x) și simplu vâsle masculin (M1x). Tricolorii se vor lupta pentru primele două locuri din finalele fiecărei probe, care asigură prezența ambarcațiunilor la Tokyo 2020. 


Întrecerile vor putea fi urmărite pe site-ul oficial al competiției https://worldrowing.com/event/2021-world-rowing-final-olympic-qualification-regatta, iar finalele, programate luni, 17 mai, vor fi transmise în direct și de postul naţional de televiziune TVR 1, începând cu ora 11. 


În momentul de față, România are asigurată prezența în întrecerile olimpice de canotaj de la Tokyo în șapte probe: patru rame (4-) feminin și masculin, dublu vâsle categorie ușoară feminin (W2xL), dublu vâsle (2x) feminin și masculin, doi rame (2-) feminin și masculin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8632 secunde