Când va debuta Simona Halep la Wimbledon

252
Când va debuta Simona Halep la Wimbledon - haleplawimbledon2017fotohepta-1530514397.jpg

Articole recomandate

Organizatorii de la Wimbledon au dat publicității programul primei zile la al treilea turneu de Grand Slam al anului, care va debuta luni, 2 iulie.


Simona Halep va intra în scenă abia marți, 3 iulie, atunci când vor avea loc meciurile de pe jumătatea ei de tablou.

În prima zi vor intra pe teren nu mai puțin de cinci românce. Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru vor avea jocuri chiar în deschidere, de la ora 13:30. Programarea lor este astfel: Alexandra va juca pe terenul 6 cu Kristyna Pliskova, în timp ce Sorana va putea fi urmărită pe terenul 11, cu Magdalena Rybarikova.

Tot luni, 2 iulie, vor mai juca Irina Begu meciul 3 pe terenul 14 cu Katie Swan, Mihaela Buzărnescu meciul 4 pe terenul 16 cu Aryna Sabalenka și Elena Gabriela Ruse meci cu Agnieszka Radwanska. Acesta din urmă nu va începe mai devreme de ora 19:00, iar pentru moment încă nu are un teren rezervat.

Simona Halep, Ana Bogdan și Monica Niculescu vor evolua marți, 3 iulie, la fel ca și Marius Copil. Tradițional, primul meci pe Arena Centrală va fi disputat de campionul en-titre, Roger Federer, care îl va înfrunta pe Dusan Lajovic cu începere de la ora 15:00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.393 secunde