Când ratările se răzbună! FC Viitorul, învinsă de Academica Clinceni

169
Când ratările se răzbună! FC Viitorul, învinsă de Academica Clinceni - cand2-1606061791.jpg

Articole de la același autor

Seria foarte bună de șapte meciuri fără înfrângere a FC Viitorul s-a întrerupt. Echipa constănţeană a fost învinsă, scor 0-1 (0-1), de Academica Clinceni, într-o partidă disputată, sâmbătă, în deplasare, în cadrul etapei a 11-a a Ligii I la fotbal.

Deşi lipsită de nu mai puțin de șapte jucători importanţi - Cojocaru, Ghiță, Artean, Benzar, Fernandez, Chițu și Josemi -, FC Viitorul a făcut un meci bun, însă nu a reuşit să fructifice niciuna din marile ocazii, Iancu ratând inclusiv un penalty, la scorul de 0-0, în min. 19.

Iar cum ratările se răzbună, Pashov a înscris unicul gol al întâlnirii în min. 30. După pauză, Chunchucov (Academica) a văzut cartonaşul roşu în min. 55, dar Viitorul nu a izbutit egalarea, deşi a evoluat mai bine de jumătate de oră în superioritate numerică.

FC Viitorul (manager Ruben de la Barrera): Căbuz, Boboc, Dobrosavlevici (min. 52, Gaztanaga), Martinez, De Nooijer, Ciobanu, Mladen (min. 85, Ganea), Matei (min. 69, Ely), Iancu, Luckassen, Mățan.

Următorul meci al Viitorului este programat sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.45, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti, în 16-imile Cupei României. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1294 secunde