Campionatele Europene școlare de șah, la Mamaia

Duminică, 02 Iunie 2019
323
Nu mai puțin de 306 șahiști, reprezentând 20 de națiuni, participă la Campionatele Europene școlare de la Mamaia, care au debutat vineri, 31 mai, și se vor încheia sâmbătă, 8 iunie, informează Federația Română de Șah. 


Competiția este organizată de Federația Europeană de Șah și Federația Română de Șah, categoriile de vârstă la care se concurează fiind U7, U9, U11, U13, U15, U17 ani, Open (băieți) și fete. 


Numeroase personalități ale șahului, precum Zurab Azmaiparașvili, președintele federației europene, Ion Șerban Dobronăuțeanu, trezorierul forului continental, sau Sorin-Avram Iacoban, președintele federației române, au fost prezente, la Pavilionul Expozițional, la festivitatea de deschidere a Europenelor, eveniment în cadrul căruia directorul turneului, Elena Cristian, a transmis mesajul de start, cu mult succes pentru toți participanții. 


Campionatele Europene se desfășoară pe parcursul a 9 runde, prima având loc chiar vineri, iar festivitatea de premiere se va desfășura sâmbătă, 8 iunie.


Pagina a fost generata in 0.1932 secunde