Campioana s-a întors acasă! Mesaj emoționant transmis de Eliza Samara

Marţi, 10 Septembrie 2019
144
Campioana europeană la tenis de masă Eliza Samara s-a întors la Constanța după ce a reușit performanța de a cuceri împreună cu echipa României un nou titlu continental. 


Samara a pus umărul la fiecare dintre meciurile câștigate și a jucat în ultima partidă de la Europeanul din Franța cu portugheza Leila Oliveira, pe care a învins-o fără drept de apel. 


Sportiva de la malul mării a ținut să aducă o serie de mulțumiri tuturor persoanelor care au fost alături de tricolore la Campionatul European de la Nantes. 


"M-am întors acasă. A fost o săptămână de vis. Am plecat în Franța cu un singur gând, acela de a ne apăra titlul european câștigat în 2017. Am reușit să ne păstrăm calmul, iar cu fiecare meci câștigat, ne apropiam din ce în ce mai mult de titlu. Aș vrea să le mulțumesc tuturor pentru susținere. În primul rând, vouă fetelor, domnului antrenor Viorel Filimon, vă mulțumesc pentru că am reușit să ne adunăm după fiecare meci, apărându-ne titlul. Sponsorului nostru principal, Romstal, aflat în tribună, care de atâția ani este alături de echipa națională. Federației Române de Tenis de Masă pentru tot efortul depus să ajungem acolo unde ne-am propus. Staff-ului României la acest Campionat European, medicului, fizioterapeutului și doamnei psiholog. Le mulțumesc din suflet atât românilor care au venit să ne susțină, fiind alături de noi în acele clipe, din tribună, cât și celor care au urmărit meciurile din fața micilor ecrane. Vă mulțumesc tuturor!", a fost mesajul postat de Eliza Samara pe contul său oficial de facebook. 


Pagina a fost generata in 0.2551 secunde