Calificată în turul lll al Cupei României, BC Athletic se pregătește pentru duelul cu CS Cuza Sport

220
Calificată în turul lll al Cupei României, BC Athletic se pregătește pentru duelul cu CS Cuza Sport - calificata-1540487679.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța s-a impus, la Sala Sporturilor, scor 93-68 (38-39), împotriva celor de la ACS Târgu Jiu, în manșa a doua a turului doi din Cupa României. În tur, constănțenii câștigaseră cu 70-67, astfel că și-au obținut biletele pentru turul următor, care se va disputat tot în sistem tur-retur, în perioada 13-20 martie 2019.

"Important este că ne-am calificat în turul următor, însă trebuie să vedem ce ne rezervă tragerea la sorți. Indiferent cu ce echipă cădem, va fi spectacol la Constanța. Dacă va fi o echipă din Grupa A, cu atât mai bine", a declarat Alexandru Olteanu, antrenorul principal al BC Athletic Constanța.

BC Athletic poate întâlni în turul trei pe BCMU FC Argeș Pitești, BC SCM Timișoara, SCMU Craiova, Dinamo Știința București (toate calificate grație clasării în sezonul trecut), CSM Târgu Mureș, CSM Sighetu Marmației sau CSO Voluntari (avansate din turul doi).

Următoarea partidă pentru BC Athletic este programată sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 18, tot la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CS Cuza Sport Brăila, în cadrul celei de-a treia etape a Ligii Naționale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Sport : "Gladiatori" cu suflet mare
Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Sport : BC Athletic, deplasare  la Voluntari
Pagina a fost generata in 0.3417 secunde