Bundesliga s-ar putea relua pe 9 mai

853
Bundesliga s-ar putea relua pe 9 mai - bundesliga-1586523807.jpg

Articole de la același autor

Campionatul de fotbal al Germaniei s-ar putea relua pe 9 mai, însă fără spectatori în tribune, după pauza forțată cauzată de pandemia de coronavirus, a anunțat vineri ziarul Bild.

Conform publicației germane, această dată este "mai probabilă" decât 2 mai, care a fost luată în considerare în cadrul unei discuții recente între directorii Ligii germane de fotbal (DFL), organizația însărcinată cu luarea acestei decizii.

"Momentan este vorba doar de planuri, are depind de mulți factori externi", a declarat pentru Bild un purtător de cuvânt al DFL.

Anterior s-a anunțat că Liga germană are în vedere reluarea sezonului cu porțile închise, la fiecare meci urmând să fie autorizat un număr maxim de 126 de persoane pe teren și în jurul acestuia și cel mult 239 de persoane în interiorul arene, inclusiv agenți de pază și jurnaliști.

Bundesliga, care include prima și a doua divizie a fotbalului german, este suspendată oficial până la 30 aprilie.

Pentru liga a treia, administrată de Federația germană de fotbal (DFB), se are în vedere reluarea meciurilor pe 16 mai, cu tribune goale, din motive de securitate sanitară.

Președintele DFB, Fritz Keller, și-a exprimat joi convingerea că pandemia va aduce un val de falimente în fotbalul profesionist german, inclusiv în prima ligă.

Germania este una dintre țările cu cel mai mare număr de infecții cu coronavirus, având 113.525 de cazuri confirmate și 2.373 de decese, potrivit cifrelor Institutului Robert Koch (RKI), centrul competent în epidemiologie al acestei țări.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Aprilie 2020
Stire din Sport : Turneu inedit organizat de NBA
Pagina a fost generata in 0.6682 secunde