Buffon a explicat motivele revenirii la Juventus: "Într-o seară m-am gândit și am decis"

529
Buffon a explicat motivele revenirii la Juventus:

Articole recomandate

Gianluigi Buffon a dezvăluit că dorul de familie a fost motivul pentru care a părăsit-o pe Paris Saint Germain, vara trecută, pentru a reveni la Juventus Torino, scrie digisport.ro



Portarul în vârstă de 41 de ani a motivat mai întâi pasul făcut către campioana Franței: ''Am plecat la Paris pentru că nu puteam refuza o asemenea propunere sportivă și economică din partea PSG-ului. Când un club îți face o asemenea propunere la 40 de ani, este de asemenea o mândrie. Voiam să trăiesc o experiență diferită și să ies din zona mea de confort''.

Gianluigi Buffon a cucerit nouă titluri cu Juventus

Goalkeeperul italian a explicat apoi că dorul de familie l-a făcut să revină în Italia, la ''Bătrâna Doamnă'': ''Într-o seară, am decis singur să revin la Juve, după ce mi-am spus: Am forțat mâna PSG-ului și, când Juventus mi-a făcut o ofertă care mi s-a părut justă, am acceptat-o imediat''.

La PSG, portarul italian a câștigat un titlu și Supercupa Franței.

Buffon a jucat în cariera sa la Parma, Juventus și PSG, iar la naționala Italiei a strâns 176 de selecții și a contribuit la câștigarea titlului mondial în 2006.

Gianluigi Buffon a evoluat timp de 17 sezoane la Juventus Torino, între 2001 și 2018, cucerind nouă titluri de campion al Italiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1181 secunde