Bronz în Austria! Un nou pilot de bob din Constanța iese la rampă

262
Bronz în Austria! Un nou pilot de bob din Constanța iese la rampă - bob1-1576798338.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă a pierdut-o pe Andreea Grecu, înregimentată, anul acesta, de Steaua București, CSSI Mamaia ține sus ștacheta performanței. Clubul de la malul mării propune un nou nume pentru galeria piloților de bob: Ștefania Popescu. 


Surpriză de proporții la cea dintâi ediție a Campionatului Național de monobob feminin, competiție desfășurată, zilele trecute, pe pârtia Igls (Austria). 


Sportiva Ștefania Popescu, de la CSSI Mamaia, a pilotat cu mult curaj bobul și s-a clasat pe locul trei, trecându-și astfel în palmares o prețioasă medalie de bronz. 


"Ștefania a reușit să mă surprindă chiar și pe mine prin felul său profesionist de a aborda acest concurs, unde a reușit să urce pe podium. Uite că mai există oameni care muncesc, își văd de treabă și fac bine ceea ce fac. Se remarcă din ce în ce mai mult în bob, dar țin să subliniez că este cea mai bună și la școală! Este o fată cu picioarele pe pământ, vrea să urmeze facultatea în România și să-și facă un viitor în țara noastră. 


Și vă asigur că muncește mult, foarte mult. Este și arbitră de fotbal, câștigă ceva bănuți tot alergând, la meciurile de la stadion. De asemenea, o parte din activitatea tehnică a clubului - documentații, referate, rapoarte etc. - tot ea o susține. 
Merg pe principiul canadienilor: cine prestează mai multe ore de muncă la club are dreptul să primească materiale mai bune!", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul lotului feminin olimpic de bob al României, prof. Paul Neagu. 


Andreea Grecu, victorie detașată 
Așa cum era de așteptat, titlul național i-a revenit sportivei Andreea Grecu, de la CSA Steaua București, componentă de bază a lotului olimpic al României, lider în actuala stagiune a Cupei Europei. Campioana națională pe care Constanța a scăpat-o printre degete a mers excelent și a câștigat detașat competiția, secondată fiind de Georgeta Popescu, de la CSO Sinaia, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru tineret de la Lausanne (Elveția), programate luna viitoare. 
"Sunt rezultate foarte frumoase, care au devenit posibile grație unor sponsori generoși, cărora le mulțumim și pe această cale", a mai spus tehnicianul constănțean. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4842 secunde