Branding personal! Andreea Răducan, invitată la seminarul MTS

111
Branding personal! Andreea Răducan, invitată la seminarul MTS - branding2-1601922478.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Tineretului și Sportului organizează, miercuri, 7 octombrie, cel de-al doilea workshop din cadrul proiectului „Performanță și Succes”.

Gândit ca o serie de seminarii, acest proiect își propune să vină în sprijinul sportivilor, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta cariera, de a-și gestiona mai bine emoțiile și momentele dificile din viața profesională, dar și cariera sportivă și brandul personal. Temele generale ating aspecte esențiale și actuale ale sportului de performanță într-o eră a vizualului, oferindu-le participanților instrumentele necesare pentru a comunica și a-și pune în valoare brandul personal.

Seminarul de mâine, „Branding personal”, va fi găzduit de Muzeul Sportului (din incinta Comitetului Olimpic și Sportiv Român), între orele 18-20, urmând să fie transmis live și pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului. Ținând cont de situația epidemiologică actuală, prezența fizică a participanților va fi limitată, respectându-se regulile și măsurile sanitare în vigoare.

Evenimentul va fi deschis de ministrul Tineretului și Sportului, Ionuţ Stroe. Printre invitații care vor susține acest seminar, se numără fostul baschetbalist, actual antreprenor în domeniul branding-ului sportiv, Virgil Stănescu, speaker, dar și moderator al întregului eveniment, Doina Melinte, fostă atletă medaliată olimpic, sau fosta sportivă de la CS Farul Constanţa Andreea Răducan, fostă campioană olimpică la gimnastică.

Sportivii care doresc să participe fizic la seminar sunt invitați să se înscrie trimițând un email la adresa [email protected], în care să precizeze numele, vârsta, sportul pe care îl practică, precum și un număr de telefon.

Ultimele două seminarii, „Management & Marketing sportiv” și „Comunicare eficientă cu presa” vor avea loc în zilele de 21 octombrie, respectiv 4 noiembrie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7453 secunde