Box / Viitorul adversar al lui Lucian Bute a fost anunțat de IBF

460
Box / Viitorul adversar al lui Lucian Bute a fost anunțat de IBF - bute-1335788898.jpg

Articole recomandate

Lucian Bute se pregătește pentru meciul cu britanicul Carl Froch (26 mai, Nottingham), în care își va pune pentru a 10-a oară în joc titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF. Între timp, oficialii IBF au stabilit un challenger obligatoriu pentru centura mondială deținută de Bute.
Dacă îl va învinge pe Carl Froch, Lucian Bute va fi nevoit să boxeze cu învingătorul luptei dintre Adonis Stevenson (Canada) și Thomas Oosthuizen (Africa de Sud). Bute poate amâna această confruntare, mai ales că a afirmat că nu este interesat de o lupta cu Adonis Stevenson, potrivit ziare.com. Adonis Stevenson (34 de ani) are 19 meciuri la profesioniști, dintre care 18 câștigate (15 prin KO) și o înfrângere. Thomas Oosthuizen (24 de ani) are 20 de partide disputate, 19 câștigate (13 prin KO) și o remiză.

Altfel, pentru că nu a avut posibilitatea să-și programeze un meci în care să-și pună în joc centura din cauza unei accidentări, americanul Andre Ward a pierdut titlul mondial WBC al categoriei supermijlocie. Acesta îi va reveni câștigătorului luptei dintre Anthony Dirrell (SUA, 27 de ani), locul 1 în clasamentul WBC, și Nikola Sjekloca (Muntenegru, 33 de ani), deținătorul titlului WBC International. Ward rămâne, la categoria supermijlocie, doar cu titlul mondial WBA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Bute a râs de declarația lui Tyson
Pagina a fost generata in 0.3777 secunde