Box / Pugiliştii din lotul de juniori, meciuri la un turneu internaţional şi la Cupa României

196
Box / Pugiliştii din lotul de juniori, meciuri la un turneu internaţional şi la Cupa României - boxmeciuri-1619774281.jpg

Articole de la același autor



După două săptămâni de muncă intensă, componenții lotului național de box-juniori al României au avut programată o sesiune de sparring-uri, în care toți au încercat să-și convingă antrenorii că merită titularizarea. Pentru elevii lui Dorel Simion și compania urmează o lună plină de meciuri, cu participarea la un turneu internațional, după care vor urca în ring, la Zalău, la Cupa României, informează Federaţia Română de Box. 


XXX 
Comitetul Olimpic Iordanian a anunțat decesul boxerului Rashed Al-Swaisat, în spitalul din Kielce (Polonia), la care a fost transportat de urgență în data de 16 aprilie, după ce s-a prăbușit în ring în repriza a 3-a a meciului de la categoria 81 kg, cu estonianul Anton Vinogradov, din 16-imile Campionatului Mondial. 
După primele îngrijiri acordate în ring, sportivul iordanian de 19 ani a fost transportat la spital, unde a suferit o operație pe creier. Rashed a intrat în comă, iar miercuri, medicii au anunțat că sportivul a încetat din viață. 
„Rashed este în gândurile și rugăciunile noastre. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor lui!”, a transmis AIBA. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7722 secunde