Box / JO de la Tokyo încep cu trei săptămâni mai devreme pentru Cosmin Gîrleanu

192
Box / JO de la Tokyo încep cu trei săptămâni mai devreme pentru Cosmin Gîrleanu - boxgirleanu-1616685560.jpg

Articole de la același autor



Regulile impuse pentru ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să se poată desfășura, sunt de-a dreptul... „japoneze”. 
Joi, 25 martie, la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a avut loc o ședință de lucru cu reprezentanții federațiilor olimpice care au sportivi calificați sau cu șanse reale de calificare la JO. Din partea Comitetului Olimpic, au participat președintele Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi și șeful misiunii olimpice a României la Tokyo, secr. gen. adj. Florin Mișcă. 


„Pentru sportivii care vor merge în Japonia, Jocurile încep, practic, de la începutul lunii iulie, când Cosmin Gîrleanu și, sperăm, Claudia Nechita și Andrei Arădoaie, vor intra într-un regim complet închis de pregătire, în care vor fi testați doping și Covid-19 de cel puțin de două ori. 
Măsurile de prevenție și combaterea infecției cu Covid-19 sunt de-a dreptul draconice, prezența oricărui suporter străin este complet exclusă, iar sportivii vor avea un regim cazon pe toată petrecută în Japonia”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Box. 


„Va fi aproape o lună, înainte de startul competițiilor propriu-zise, în care sportivii vor sta practic într-o bulă, complet izolați. Nu mai este vreme pentru nimeni să-și mai asigure riscuri suplimentare. Credeți-ne, noi, la COSR, facem eforturi deosebite ca să respectăm cu strictețe toate cerințele, sportivii noștri să fie bine protejați, deși mergem pe un teren cu foarte, foarte multe necunoscute încă”, a explicat secretarul general al COSR, George Boroi. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1509 secunde