Box / Au medalii asigurate! Loredana Andreea Marin şi Maria Livia Botică, în semifinalele Europenelor de tineret

264
Box / Au medalii asigurate! Loredana Andreea Marin şi Maria Livia Botică, în semifinalele Europenelor de tineret - 24696998324950711639612655660969-1634710973.jpg

Articole de la același autor

Pugilistele române Loredana Andreea Marin şi Maria Livia Botică şi-au asigurat medalii la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Budva (Muntenegru), după ce au reuşit să se califice în semifinale, informează Federaţia Română de Box.

Campioană europeană en titre de tineret, Loredana Marin a câştigat prin KO tehnic în repriza a treia la categoria 60 kg, în faţa turcoaicei Berfin Polat, după ce aceasta a fost numărată de două ori în runda a treia.

La rândul său, Maria Livia Botică a câştigat şi ea înainte de limită sfertul de finală al categoriei 81 kg, cu poloneza Maria Pepek, care a fost numărată de trei ori, astfel că arbitrul a declarat meciul încheiat chiar pe gongul de final al primei runde.

În semifinale, Loredana Marin va lupta, joi, 21 octombrie, cu rusoaica Nadejda Golubeva, în timp ce Maria Livia Botică o va avea ca adversară, tot joi, pe rusoaica Maria Proskunova.

Nicoleta Banciu, Alina Crețu și Roberta Andrei, care au fost învinse în sferturi, vor încheia Europenele pe poziția a cincea.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Box 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4839 secunde