„Bombardiere” la fileu! Victorii în serie pentru Academia de Volei Tomis

407
„Bombardiere” la fileu! Victorii în serie pentru Academia de Volei Tomis - bombardiere-1606232984.jpg

Articole de la același autor

Echipele Academiei de Volei Tomis Constanța au un parcurs foarte bun în Divizia A2. Atât fetele, cât şi băieţii contabilizează victorii după victorii şi şi-au depus candidaturile la promovare.

Antrenate de Radu Began și Gheorghe Brânză, voleibalistele de la Academia de Volei Tomis Constanţa au făcut un turneu II foarte bun la Brașov și s-au întors acasă fără set pierdut în cele două meciuri disputate în sala Colegiului Național „Grigore Moisil”, ambele contând pentru Divizia A2 feminină - Seria Est.

În primul meci, în care adversară a fost Unic Piatra Neamț, Academia de Volei Tomis s-a impus în trei seturi, scor 3-0 (25-22, 27-25, 25-20). Deşi a fost necesar doar un minimum de seturi pentru a se contura victoria formaţiei de pe litoral, duelul a fost unul echilibrat, plusul de experiență al constănţencelor făcând diferenţa pe final.

În cel de-al doilea joc al turneului de sub Tâmpa, Academia de Volei Tomis a primit replica echipei gazdă, ASC Bravol Brașov. Constănţencele au avut o prestaţie ca la carte și s-au impus în trei seturi, scor 3-0 (25-15, 25-8, 25-16).

Față de turneul precedent, în deplasarea de la Brașov, echipa s-a putut baza pe patru jucătoare importante: Diana Milea, Andreea Iancu, Alexandra Nae și Mădălina Vintilă.

Într-o altă dispută a turneului de sub Tâmpa, Unic Piatra Neamț a trecut la pas de Bravol Brașov, scor 3-0 (25-13, 25-20, 25-14).

Conform Federaţiei Române de Volei, următorul turneu al Diviziei A2 feminină - Seria Est este programat în zilele de 12 şi 13 decembrie.

I-au făcut „mici” pe Titani

La rândul lor, voleibaliştii de la Academia de Volei Tomis au încheiat neînvinşi Turneul II al Diviziei A2 masculine - Seria Est, disputat la București.

Formaţia antrenată de Răzvan Parpală a încheiat rapid conturile în duelul cu Știința Bacău, 3-0 arătând tabela la final, cu diferenţe pe seturi ce vorbesc de la sine: 25-13, 25-18, 25-10.

Au urmat la rând Titanii Bucureşti, care şi-au vândut scump pielea, însă eforturile lor de a ţine pasul cu dobrogenii au fost zadarnice. S-a terminat 3-0 pentru Academia de Volei Tomis Constanța, chiar dacă replica pe seturi a adversarilor a fost mai consistentă: 30-28, 25-17, 26-24.

Alte rezultate din turneu: Știința Bacău - CSM Râmnicu Sărat 3-1, CSM Râmnicu Sărat - CS Rapid Bucureşti 0-3.

Următorul turneu în Divizia A2 masculine - Seria Est este programat în zilele de 12 şi 13 decembrie.

Meciuri din Cupa Challenge, la Sibiu

Clubul CSM Volei Alba Blaj a anunţat, marţi, 24 noiembrie, că va organiza la Sibiu partide din cadrul optimilor şi sferturilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

În optimi, Volei Alba Blaj va întâlni, în data de 9 decembrie, învingătoarea dintre VK Pirane Brusno (Slovacia) şi Sanaya Libby's La Laguna (Spania), echipa calificată urmând a fi stabilită în cursul acestei zile, după ce formaţia slovacă a câştigat prima manşă a 16-imilor de finală cu 3-2. 


În celălalt meci, tot pe 9 decembrie, se vor întâlni echipele FC do Porto (Portugalia) şi VK Prostejov (Cehia).

Echipele învingătoare vor juca, pe 10 decembrie, meciul din sferturile de finală, partidă în urma căreia va fi decisă formaţia calificată în semifinale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6124 secunde