Bogdan Stancu, GOLGHETER în Turcia

218
Bogdan Stancu, GOLGHETER în Turcia - ddd-1577023814.jpg

Articole recomandate

Fotbalistul echipei Genclerbirligi, Bogdan Stancu, a marcat un gol în meciul terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-2 (0-1), în fața formației Sivasspor, aflată pe primul loc al clasamentului, în etapa a XVI-a a campionatului Turciei, relatează Hot News. Oaspeții au egalat în minutul 90+7.

Stancu, care a jucat tot meciul, a împins în plasă mingea centrată de Sefa Yilmaz, în minutul 56, la golul de 1-1, după ce Arouna Kone a deschis scorul, în minutul 24. Al doilea gol al gazdelor a fost reușit de Floyd Ayite, în minutul 58, după o pasă a românului, dar Yatabare a egalat, în minutul 90+7.

Bogdan Stancu, 32 de ani, are 11 goluri în acest sezon (patru din penalti) și conduce în clasamentul marcatorilor. Pe locul 2 este macedoneanul Adis Jahovici de la Malatyaspor.

În urma rezultatului de duminică, Genclerbirligi se menține pe locul 13, cu 18 puncte. Sivasspor va rămâne lider și după această etapă, cu 34 de puncte, urmată de Istanbul BB și Beșiktaș, ambele cu câte 27 de puncte, dar care nu au jucat încă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Actual : Turcia, sufocată de refugiați sirieni!
Pagina a fost generata in 0.3439 secunde