Blocat în sferturi! Horia Tecău, eliminat din turneul de la Indian Wells

Joi, 14 Octombrie 2021, 11:39
143
Perechea Horia Tecău (România) / Kevin Krawietz (Germania, nr. 5) a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California; SUAQ), competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 8.359.455 de dolari.

În sferturi, tenismenul constănţean şi partenerul său au fost învinşi, în două seturi, scor 4-6, 2-6, de cuplul Tim Puetz (Germania) / Michael Venus (Noua Zeelandă), după o partidă care a durat o oră şi 12 minute.

Pentru prezenţa în sferturi, Tecău şi Krawietz, care sunt în cursă pentru Turneul Campionilor, au primit un cec de 59.740 de dolari şi 180 de puncte ATP la dublu.

XXX

Desfăşurate pe terenurile Centrului Naţional de Tenis din Bucureşti, Campionatele Naţionale pe echipe - seniori s-au încheiat cu victoria fără emoţii a celor de la CS Dinamo, care a câştigat cu 6-1 întâlnirea cu CS Sportul Studenţesc şi cu 5-2 pe cea cu CS Universitatea Cluj.

Pentru echipa campioană, pregătită de antrenorii Constantin Cosmescu şi Bogdan Toma, au evoluat şi doi jucători constănţeni: Ştefan Paloşi şi Sebastian Gima.

Locul doi, cu o victorie, a revenit celor de la Universitatea Cluj, podiumul fiind completat de Sportul Studenţesc.

Foto: Facebook / Horia Tecău / Alexander Scheuber / Getty Images for Matchmaker

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2954 secunde